OVER MIJ

Mijn naam is Glenn van der Valk, een gedreven freelance videograaf en editor. Met enthousiasme en creativiteit combineer ik mijn krachten om video's te produceren voor diverse doeleinden, variërend van bedrijven en evenementen tot artiesten en individuen. Of het nu gaat om bedrijfsvideo's, promotievideo's of aftermovies, mijn doel is om hoogwaardige video content te leveren die de kijker weet te boeien.

Mijn affiniteit met videoproductie ontstond al op jonge leeftijd. Het begon allemaal op YouTube, waar ik erin slaagde een publiek van meer dan 65.000 kijkers te bereiken. In de loop der jaren heb ik mijn ervaring verder uitgebreid door vrienden te ondersteunen bij hun video projecten. In 2019 heb ik officieel mijn eigen onderneming, Glenn van der Valk, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In 2022 heb ik met succes mijn diploma als Audiovisueel Specialist behaald, waarmee ik mijn kennis en vaardigheden aanzienlijk heb verfijnd en aangescherpt. Met trots kijk ik terug op de diverse en inspirerende video projecten waaraan ik heb mogen bijdragen sinds de oprichting van mijn onderneming.

Ook in de toekomst blijf ik streven naar het creëren van hoogwaardige video content. Als u interesse heeft in een samenwerking of vragen hebt, nodig ik u uit om mijn contactpagina te bezoeken, een e-mail te sturen, en ik zal zo snel mogelijk reageren. Ik kijk ernaar uit om samen met u video content te creëren die volledig aansluit bij uw wensen en doelen.